Konstruktor - Trag u vremenu i prostoru

Novosti

14. lipnja 2006

ŽELJKO MIŠIĆ NAJBOLJI VOZAČ ŠLEPERA

Na 44 državnom natjecanju profesionalnih vozača i automehaničara u organizaciji Saveza vozača i automehaničara Hrvatske Konstruktorov vozač šlepera  Željko Mišić osvojio je prvo mjesto u kategoriji tegljača s prikolicom prešavši petnaest prepreka za devet minuta sa samo 260 negativnih bodova. Koliko je to dobar rezultat govori i rezultat drugog mjesta: 18 minuta i 1340 negativnih bodova. Mišiću je ovo prvo natjecanje ali kako kaže ne i posljednje jer će dogodine pokušati izboriti još bolji rezultat. Ovaj vješti Vrličanin već je osam godina zaposlen na pogonu Sirobuja odakle prevozi građevinski materijal na sva Konstruktorova gradilišta  u zemlji i inozemstvu. Nedavno se vratio iz Crne Gore s gradilišta Mosta "Rasovo". Iako je često na putu, pa mu malo vremena ostaje za igru s njegovo dvoje djece, svoj posao voli i obavlja vrhunski profesionalno pa dosada nije imao prometnu nezgodu niti prekršaj u prometu.


Inače Konstruktor je član Udruge vozača i automehaničara Splitsko-Dalmatinske županije, kojoj je dopredsjednik inženjer prometa  Miljenko Biuk u Konstruktoru zadužen za sve administrativno-tehničke poslove voznog parka..
"Konstruktor svake godine sudjeluje na ovom natjecanju jer imamo zaista kvalitetne ljude. Ove godine je uz Željka Mišića, u kategoriji autobusa sudjelovao i naš vozač Žarko Alilović, zaposlen na gradilištu "KBC Rebro" u Zagrebu koji je u konkurenciji od 50 vozača autobusa osvojio neloše 17 mjesto. Natjecanje nije lako jer morate prijeći različite vrste prepreka u skladu s pravilima i propisima natjecanja za što zaista treba velika vještina i preciznost. I ove godine Konstruktorovoj je podružnici uručena zahvalnica za sudjelovanje u natjecanju", kazao nam je Biuk.
"Pokaži što znaš 2006" održalo se na poligonu HAK-a u Spinutu, a pobjednici iz Hrvatske sudjelovat će i na Svjetskom prvenstvu profesionalnih vozača koje će se održati u Luxembourgu od 28.09. do 2.10. 2006.

Komentari:

ispis
  • Konstruktor inženjering d.d.
  • Svačićeva 4/1, 21000 Split
  • Telefon: +385 21 409 200
  • Fax: +385 21 486 843
  • Kontakt e-mail

Konstruktor Godišnjak